Labouchere

Labouchere roulettestrategie heeft veel enthousiaste gebruikers. Labouchere strategie is ook bekend als het cancellation systeem en als het Spilt Martingale systeem. Verde onderscheidt het labouchere strategie zich van andere systemen door aan de hand van een onderliggende wiskundige formule. Het zorgt dat je de kans op winst zo groot mogelijk kan maken op basis van wiskunde. Het is dan ook een erg aantrekkelijke strategie voor spelers die graag nadenken maar je moet ook wel een wiskundig inzicht hebben.

Als je gebruik maakt van het Labouchere strategie is het belangrijk om eerst een doelbedrag te stellen dat je uiteindelijk zou willen winnen in je huidige goksessie. Je schrijft eerst een reeks nummers op dat totaal overeenkomt met het bedrag dat je uiteindelijk wilt winnen. Stel je wilt vijftig euro winnen. Dan kan je de reeks nemen 5 5 10 20 5 5 maar je kan ook de reeks 10 20 10 10 nemen. Het gaat erom dat het totaal dus vijftig is. De nummers bepaal je zelf en het maakt ook niet uit in welke volgorde.

Labouchere strategie is geschikt voor 50/50 roulette spellen zoals even/oneven en rood/zwart. Het nummer/bedrag van het eerste en laatste uit je reeks is je eerste inzet. Dat is dan bijvoorbeeld als je de eerste bovenstaande reeks neemt tien euro plus tien euro. Je eerste inzet is dan tien euro. Win je dan streep je de eerste en laatste getal van je reeks weg. De nieuwe reeks ziet er dan als volgt uit 5 10 20 5 . De volgende inzet is weer het eerste en laatste getal van de nieuwe reeks. Die streep je dan ook weer weg en is nu ook weer tien euro. Als je verliest dan neem je het bedrag dat je verloren hebt en dat schrijf je bij aan het eind van de reeks.

Dus als volgt 5 10 20 5 10. De volgende inzet is dan vijf plus tien is vijftien. De bedoeling het Labouchere strategie is om de hele reeks doorgestreept te krijgen. Is dat je gelukt dan win je inderdaad het bedrag dat je van te voren hebt gekozen. Met het Labouchere strategie bereik je vaak je doel tijdens het roulette spel omdat als je wint streep je twee nummers weg maar verlies je komt er maar één nummer bij.

Uiteindelijk als je meer als één van de drie wint dan is het voldoende om de reeks helemaal af te maken en zo je doelbedrag te winnen. Er is wel één nadeel aan het Labouchere strategie deze strategie kan als je steeds opeenvolgend verliest wel snel duur worden. Vooral als je meer moet gaan inzetten volgens de reeks dan dat de tafellimiet het toelaat. Je kan dan wel een groot getal in de reeks gaan opsplitsen in meerder kleine getallen maar dan duurt het ook wel langer voordat je het doelbedrag hebt bereikt.

Het Labouchere strategie is erg geschikt voor spelers die precies weten wat ze willen winnen maar ook kunnen stoppen als hun doelbedrag is gewonnen. Als je veel pech hebt kan je grote bedragen verliezen maar vaak kan je de reeks wel afmaken en dan ga je met de winst naar huis. Geen enkel strategie dus ook het Labouchere strategie geeft geen garanties voor winst. Het kan je helpen om je doel te bereiken. Het Labouchere strategie wordt vooral door ervaren spelers gebruikt.

Veel plezier en succes bij het spelen van roulette met het gebruik van het Labouchere strategie.

Comments are closed.