Gokken op internet roulette

Roulette biedt je alles. Spanning, sensatie, vermaak en gezelligheid met een grote groep medespelers. Of kies je juist voor een korte ronde, om even je hersenen te laten kraken en aardig wat calorieën te verbranden door je hart heel wat sneller te laten kloppen(zeg dat abonnement op de sportschool maar gelijk op). Alles wat roulette je te bieden heeft, is nu ook online te vinden. Met een simpele muisklik rol je zo dit geweldige spel in!

Voor wie nog niet bekend is met roulette, volgt nu eerst een kleine uitleg. Of je moet er natuurlijk op durven te gokken dat je het met een aantal lukrake klikken van je muis wel overleefd… Maar kennis is macht, dus… Een roulettetafel bevat een soort draaibak met groene, rode en zwarte getallen, van 0 tot en met 36. Op deze getallen kun je je fiches inzetten. Ook op de 0 kun je niet inzetten. Natuurlijk blijft het huis een groter voordeel hebben dan de speler. Maar hoe zet je je fiches in? Naast de draaibak ligt een soort tabel met daarin de getallen 1 tot en met 36. Kies je getal of getallen uit en leg hier je fiches op. Vervolgens gooit de croupier het balletje in de draaibak. Heb je voor 1 getal gekozen? Dit noemt met een ‘straight bet’ of in het Frans: ‘en plein’. Heb je een ‘straight bet’ geplaatst en valt het balletje hierop? Dan wordt je inzetbedrag maar liefs 35 keer uitbetaald! Ook bestaat de ‘split bet’: hierbij leg je je fiche op twee getallen. In dit geval wordt je inzetbedrag 17 keer uitbetaald bij een geluksgetal. Er is nog een derde soort inzet mogelijk: de ‘street bet’: je legt je fiche op de rand van de tabel en zet hierdoor in op 3 getallen tegelijk! Bij winst krijg je 11 keer uitbetaald! Nummer 4 is de ‘corner bet’: je legt je fiche tussen 4 getallen en krijgt bij winst 8 keer je bedrag terug. Ook kun je op een hele rij getallen inzetten tegelijk(‘de column bet’) of op een sectie van getallen (de ‘dozen bet’). Ook kun je gokken op: de helft van de getallen, alleen rood/zwart of oneven/even. In deze gevallen krijg je twee keer je inzetbedrag terug bij winst.

Maar hoe werkt dit dan online?

Allereerst krijg je vaak een welkomstbonus, dit maakt het spel natuurlijk een stuk leuker. Daarna kun je ervoor kiezen om met echt geld te gaan spelen. Dit kun je makkelijk en snel betalen met Ideal. Het is op allerlei manieren te spelen: op je tablet, mobiele telefoon of ‘heel ouderwets’ op je computer. Je hoeft ook geen speciaal programmaatje te downloaden, internet roulette is gewoon vanuit je browser te spelen. Sommige internet casino’s hebben ook roulette spellen, waarin je de croupier live kunt horen en zien. Dit maakt de roulette-ervaring natuurlijk nog realistischer en spannender! Durf je al een potje internet roulette aan? Then place your bets, please wanneer de KSA vergunningen heeft uitgegeven voor Kansspelen op internet.

Comments are closed.