Paroli

Paroli strategie is het tegenovergestelde van het Martingale strategie. Hier gaat het erom dat je iedere keer als je winst hebt het ingezette bedrag in het volgend spel verdubbelt dit is het omgekeerde van het Martingale strategie daar verdubbel je pas na verlies. Je gaat door met verdubbelen zolang je wint. Maar zodra je verliest moet je bij het volgend spel terug je oorspronkelijke inzet nemen. Het Paroli strategie kan je gebruiken bij 50/50 en bij even/oneven roulette spellen.

Voordat je het Paroli strategie gaat gebruiken bepaal je van te voren je inzet en de aantal keren dat je achter elkaar wilt winnen. Bijvoorbeeld je begint met een inzet van één euro op rood. Het balletje komt op zwart terecht dus je verliest. Je verdubbelt dus je inzet niet. Dan zet je weer één euro op rood het balletje valt nog een keer op zwart dus je zet dan terug één euro op rood want je hebt verloren dus je dubbelt weer niet. Nu komt het balletje wel op rood.

Volgens het Paroli strategie ga je nu wel verdubbelen dus zet je twee euro in op wederom rood. Het balletje valt opnieuw op rood dus je hebt gewonnen. Dus verdubbel je inzet naar vier euro. Steeds als je wint ga je door. Als je van te voren hebt bepaald om bij vier keer winst te stoppen dan stop je als nadat je acht. Je hebt dan vijftien winst – twee euro verlies is dertien euro winst. Daarna kan je weer opnieuw beginnen aan een spel met een begin inzet van één euro en dit alles weer tot vier keer winst er mee te stoppen.

Het is niet nodig om steeds op dezelfde kleur te wedden. Als je het verdeelt heeft dat geen enkel invloed op het Paroli strategie. Je kan het Paroli systeem gebruiken voor rood/zwart en even/oneven in het roulette spel.

Het voordeel van het Paroli strategie is dat je veel kleinere verliezen hebt dan bij het Martingale strategie. Het nadeel is dan ook dat je kleinere kansen hebt op grote winsten. Het Paroli strategie is onstabieler dan het Martingale strategie maar je loopt niet het risico om heel je budget kwijt te verliezen. De kans dat je vaak achtereen wint is ook kleiner daarom is het aan te raden om niet te lang door te gaan met verdubbelen maar met een vooraf bepaald aantal keren.

Het gebruiken van een roulette strategie is een kwestie van smaak. Je kan ook af en toe wisselen van strategie maar welke je ook gebruikt je hebt nooit 100% garantie dat je wint met behulp van een strategie. Het is wel dat het spel wat inzichtelijker wordt en je bent toch geconcentreerder bezig met het roulettespel. Dit alleen al is een goede reden om een roulette strategie te gebruiken. Het belangrijkste is nog altijd geluk hebben als je gaat gokken.

Mocht je toch het Paroli strategie uit willen proberen in het roulette spel ga dan naar een van de online casino’s die rechts worden weergegeven. Deze zijn 100% betrouwbaar en hebben we zelf uitgetest.

Comments are closed.